RadioSafe draadloos

Draadloos veiligheidssysteem "ROLLING CODE"

Voldoet aan de veiligheidsnorm EN12978

Transceiver interface voor veiligheidslijsten
- SAFEDECX4  433 MHz “FM”
- SAFEDECX8  868 MHz “FM”
- Signaal input NC/8,2 kΩ

Basis ontvanger voor draadloze veiligheidsystemen
- SAFEDECX4  433 MHz “FM”
- SAFEDECX8  868 MHz “FM”
- Maximaal 8 transceiver interfaces aan te sluiten
- Maximaal 3 uitgangen NC/8,2 kΩ
- Maximale bereik 20 meter
- Beschermingsgraad IP65
- Werkingstemperatuur -20 t/m +55 °C

RadioSafe bestaat uit hightech apparaten beschermd door een robuuste en praktische behuizing met een verhoogde mate van bescherming tegen slecht weer. De overdracht via radio tussen de zender interface (druklijst interface) en de stationaire basis unit elimineert de noodzaak voor de aanleg van een mechanisch overdrachtsysteem via kabel.
De tranceiver interface is direct aangesloten op de veiligheidslijst op het bewegende gedeelte van de installatie. De stationaire basis ontvanger is in staat tot het beheer van maximaal 8 veiligheidsvoorzieningen via radio en is uitgerust met 3 veiligheidsuitgangen, NO/8.2kΩ door jumpers in te stellen.
De semi-transparante afdekkap geeft de status van de veiligheidsvoorzieningen en het laadniveau van de accu van de transceiver interface weer door middel van LEDs. De bij het apparaat geleverde 3V Cardin Lithium batterij is zeer betrouwbaar onder alle weersomstandigheden en levert een hoog niveau van veiligheid en topprestaties in alle omgevingen.

Wij adviseren u rekening te houden bij de keuze van de frequentie van het RadioSafe systeem met de frequentie van het aanwezige handzendersysteem. Wanneer de handzenders bijvoorbeeld functioneren op 433MHz, is het raadzaam bij de RadioSafe apparatuur te kiezen voor 868MHz en vice versa.

Product Omschrijving
SAFEPRC4 433MHz ontvanger interface voor veiligheidslijsten
SAFEDECX4 433MHz basis ontvanger unit voor draadloze veiligheidssystemen
SAFEPRC8 868MHz ontvanger interface voor veiligheidslijsten
SAFEDECX8 868MHz basis ontvanger unit voor draadloze veiligheidssystemen
ZRA3.0-3.8-W 3V-Lithium batterij