Alles wat wij doen zien wij als een uitdaging, wij geloven in anders denken.

De manier waarop wij die uitdaging aangaan is door middel van vlot reageren wanneer u dat van ons mag verwachten en bovenal meedenken in uw vraagstuk. Onze ervaring heeft geleid tot aansprekende referenties. Wij werken onafhankelijk en zijn niet gebonden, de opgedane kennis is enorm. Deze kennis en ervaring tezamen met ons uitgebreide pakket aan producten vormen ons specialisme.

Wij zijn uw partner op het gebied van poortautomatisering en toegangscontrole! Waarmee kunnen wij u helpen?

GPS Automation, onderdeel van GPS Perimeter Systems BV, heeft reeds tientallen jaren ervaring in automatisering van poorten en toegangscontrole. Zo zijn wij al meer dan 20 jaar exclusief distributeur van Cardin Elettronica S.P.A. op de Nederlandse markt. Daarnaast voeren wij diverse andere merken zoals MAC, Bircher, Mars Commerce. Op deze manier kunnen wij u voorzien van een complete oplossing voor de afscherming en beveiliging van het terrein.

GPS Automation levert niet rechtstreeks aan de eindgebruiker. Onze klanten zijn installatiebedrijven, producenten in de hekwerkindustrie, producenten van sierpoorten, montagebedrijven van poortautomatisering etc.

In onze showroom en demotuin bieden wij u een indruk van onze producten en oplossingen. U bent van harte welkom!

foto_pand